Kategorie produktů
- Pečení a příprava v páře
- Nezařazené
- Varné desky a CombiSet
- Vysavače
- Péče o prádlo
- Myčky nádobí
- Odsavače par
- Kávovary
- Chladničky, mrazničky a vinotéky
- Příslušenství & Čisticí prostředky
- Čisticí prostředky
- Originální sáčky do vysavačů
- Příslušenství pro vysavače
- Příslušenství pro péči o prádlo
- Příslušenství do kuchyně
- Příslušenství pro pečicí trouby
- Příslušenství pro parní trouby
- Příslušenství pro mikrovlnné trouby
- Příslušenství k vakuovacím zásuvkám a nahřívačům
- Příslušenství pro varné desky a přístroje CombiSet
- Příslušenství k myčkám nádobí
- Příslušenství k odsavačům par
- Příslušenství ke kávovarům
- Příslušenství k chladničkám, mrazničkám a vinotékám
- Chytrá domácnost
- Prodloužení záruky - Miele Servis Certifikát
- Miele OUTLET
Filtrování produktů
Pečení a příprava v páře – top
Samočištění pyrolýzou a příslušenství PyroFit
Usnadněné čištění: ohřevný prostor se čistí při vysokých teplotách automaticky sám.
Usnadněte si všední den: při pyrolytickém samočištění se rozpadnou zbytky jídel na popel a beze zbytku se uvolní z povrchu – tím se značně snižuje Vaše námaha na čištění. Nemusíte používat agresivní čisticí prostředky a čistit celé hodiny. Obzvláště praktické: během čištění mohou v závislosti na modelu zůstat části příslušenství v ohřevném prostoru.
TasteControl
Na stupeň: po časově řízených procesech přípravy se ohřevný prostor ochladí a zabrání se tak nežádoucímu dovaření.
Zastaví proces přípravy pro nejlepší výsledky: aby se jídla v pečicí troubě nechtěně dále připravovala, může se ohřevný prostor po procesu přípravy kompletně zchladit. Nebo udržujete pokrmy komfortně na teplotě ideální pro servírování. K tomu se dvířka motoricky otevírají a zavírají. A to nejlepší nakonec: stupeň přípravy vašich pokrmů zůstane zachován dle vašeho přání, i když nejste přítomni, abyste pak mohli připravený pokrm okamžitě vyjmout.
Klimatické pečení
Lepší pečení s vlhkostí: užijte si nesrovnatelně nadýchaná těsta s nahnědlou kůrčičkou.
Takto dosáhnete bez námahy nejlepších výsledků: v různých provozních způsobech můžete přidávat vlhkost. Díky tomu je maso uvnitř jemné a šťavnaté a zvnějšku získá chutnou kůrčičku, chléb a housky jsou kypré a současně optimálně propečené. Pro větší komfort můžete časově naprogramovat parní rázy. Také v různých automatických programech se využívá klimatické pečení.
Automatické programy
Chutné pokrmy obratem ruky: ať už chléb, koláč, nebo maso – vše se připraví plně automaticky.
Tak budete vařit vždy úspěšně: s elektronicky regulovanými programy můžete zcela pohodlně automaticky připravit velký počet různých pokrmů. Ať už připravujete koláč nebo drůbež – nemusíte volit provozní způsob, teplotu ani dobu pečení. Stupeň přípravy, např. pro maso, může být nastaven libovolně. A s dodatečně kombinovatelnou funkcí mikrovlny budou vaše pokrmy hotové ještě rychleji.
Kombinovaná příprava
Máte to rádi zvnějšku křupavé a uvnitř šťavnaté? Kombinovaná příprava umožní připravit pokrmy zcela dle Vaší chuti
Flexibilita pro nejlepší výsledky pečení: kombinujte přípravu v páře s dalšími provozními způsoby zcela podle Vašich přání. Abyste přitom docílili těch nejlepších výsledků, můžete v kombinovaném provozu nastavit jak teplotu (40 °C až 225 °C), tak i obsah vlhkosti (0 % až 100 %). Toto nastavení se může v rychlém sledu až 6krát změnit. Tím získáte individuální výsledky, které přesně odpovídají Vaší chuti.
Princip 3 v 1
Kombinace šetřící místo: pečicí trouba, parní trouba a konvektomat v jednom pro maximální flexibilitu při vaření!
Díky principu 3 v 1 disponujete třemi provozními způsoby pouze v jednom přístroji. Tak můžete i v malé kuchyni připravit lahodné pokrmy – využijte provoz pečicí trouby pro křupavé výsledky nebo funkci vaření v páře, aby se potraviny připravovaly šetrně. Obzvláště v kombinovaném provozu budete profitovat z nejlepších výsledků vaření. Díky početným dalším programům, jako je ohřev nebo rozmrazování, můžete pokrmy připravovat zcela individuálně.
Příprava pokrmů metodou sous-vide
Jedinečný chuťový zážitek: maso, zelenina, ovoce nebo ryba připravované ve vakuu.
Příprava pokrmů metodou sous-vide probíhá v parních troubách při nízkých, konstantních a delší dobu působících teplotách. Díky tomu si připravované potraviny uchovají svůj vzhled, tvar, minerální látky i vitamíny. Použitím vakuovací zásuvky lze maso, ryby, zeleninu i ovoce optimálně připravit pro vaření metodou sous-vide.
Automatické programy
Komfortní kontrola: ukazatel zbývajícího času Vás informuje, kdy budou potraviny optimálně připraveny.
Ještě syrové nebo už velmi vysušené? Pomocí integrovaného pokrmového teploměru můžete rybu nebo maso připravit libovolně a na stupeň přesně měřením vnitřní teploty. Díky indikaci zbývajícího času přesně vidíte, jak dlouho ještě potrvá pečení a díky tomu můžete kuchyň s klidem opustit. Obsluha je velmi komfortní a snadná, pokrm šťavnatý a aromatický.